Jostain syystä koneeni ei anna avata kansiota missä kuvat ovat, joten tällä kertaa ei tulekkaan henkilötietoja, vaan perheiden ensimmäisiä kuulumisia. 

 

Perhe Wester :

Äiti Chamil kuoli, mutta isä George aneli rakkaansa puolesta viikatemieheltä ja näin Chamil sai jäädä eloon. Toimi ensimmäistä kertaa. Chamil tuli raskaaksi, katsoi paljon lastenohjelmia, ja sai karisma - luovuus - ja ruoanlaittopisteitä. Muutaman simpäivän kuluttua Chamil sai koko sims pelini ensimmäiset kaksoset, pojat Williami:n ja Waltteri:n. Ikävä kyllä sekä äiti - että isä kuolivat tulipalossa muutama minuutti kaksosten syntymän jälkeen. Viikatemies syytti minua simssien tappamisesta, ja kaksoset jäivät orvoiksi. Kuitenkin, lopetin pelaamisen enkä tallentanut peliä, joten nyt isä ja äiti ovat elossa ja pian heille syntyy kaksoset! ja tällä kertaa yritän pitää kaikki hengissä! 

Perhe Pee

Äiti Virginiá ei olis halunnut lisää lapsia, mutta tuli vahingossa raskaaksi, joten pian perhe saa taas perheenlisäystä. Isä Wald puolestaan ei saa silmiään irti Virginián pullottavasta vauvamasusta - onkohan siellä useampi kuin yksi vaavi.. Aslak saa todella hyviä arvosanoja koulusta ja on oikea ihmelapsi - osaa soittaa Tiluli ja tyttären saluunapiano - kappaleen täysin virheettömästi, toisin kuin isänsä. 

Aslakin pikkusisko ja perheen nuorin lapsi, Nikita on varsinainen laiskimus ja ikupilli - hänen pitää aina saada tehdä mitä haluaa tai muuten luvassa on pitkä itkukohtaus. Itkukohtaus on hellittänyt kun pinnasänkyyn on laitettu taaperon suosikkinalle! 

Perhe Winston

Perheelle on tulossa viimein lapsi, mikä onkin tulevan äidin Angelan ja tulevan isän Ridgen elinikäinen unelma. He toivovat saavansa kymmenen lasta, mutta katsotaan muuttuuko mieli lapsen/lasten synnyttyä maailmaan! 

Perhe Gregy

Perheen äiti kuoli traagisesti tulipalossa, isä Dooris yritti ahkerasti lahjoa viikatemiestä, muttei tämä antanut äidin jäädä eloon ( en muista hänen nimeään ). Muu perhe suri äidin kuolemaa niin paljon, että ei saanut nukuttua yöllä ollenkaan ja Dooris jopa yritti itsemurhaa ryhtymällä korjaamaan rikkinäistä astianpesukonetta - muttei onneksi kuollut sähköiskuun. 

Äiti kuoli raskaana ollessaan eikä perheeseen siis syntynyt kauan toivottua toista lasta ;(

Nestor, perheen ainoa lapsi ei paljoa kotitöistä välitä, vaan hänen suosikkejaan ovat tietokoneella pelaaminen, löhöily ja telkan kattelu. 

Perhe suri menetettyä vauvaa ja äitiä niin paljon, että he hankkivat adoptiolapsen, Niityn, joka sattuu olemaan maailman ihanin taapero!